Front Page

Heilmy & Ahza | Bangi, Selangor

  • Print
  • email
  • PDF
  • Facebook
  • Twitter
  • MySpace
  • RSS
  • Google Bookmarks
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Technorati
  • Digg
 
  1. acidsulfurik posted the following on 28/12/2009 at 3:21 pm.

    bro. hebat2..dah buat wedding pulak dah sekarang nie yea.. masyuk2. syukran.
    just nak tanye nape tak jadikan blog nie website sekali..aku suka tengok gambar pengantin peluk makcik yang ada bokeh-ed background tu :) looks sweet..cuma i think alangkah indahnya kalau shot tu pengantin perempuan tengah peluk si suami :)

  2. Firdaus Mahadi posted the following on 28/12/2009 at 4:03 pm.

    (acidsulfurik) Thanks bro, Alhamdulillah, lama dah buat wedding, cuma tak promote sgt je, lagipun lone ranger, website pun undisclosed je….;) mmg indah bro kalau camtu, ade aje….tapi kat web bubuh sikitĀ² sudah….hehehe

  3. Acaii posted the following on 05/01/2010 at 7:51 am.

    Salam sifuu, gambar sifu mmg terbaiklah..suka semua gambar..nak menuntut dari sifuu lagi ni..tak reti buat bokeh2 best tu,hehe..

  4. Firdaus Mahadi posted the following on 05/01/2010 at 1:03 pm.

    Wa’alaikumussalam sifu acai, terima kasih sudi ziarah, segan sama sifu wedding nih….aku baru lagi, baru bermula semula…hehe
    ko tak reti nak buat bokeh tu? kalau tak reti mai sini aku nak bokehkan ko dulu…thehehehe


Leave a reply